Forretningsområder

Forfatter: Publisert:Publisert: Oppdatert:
næringsmiddel

BarCom Labelling har gjennom sin 15 år lange virksomhet opparbeidet betydelig kompetanse og erfaring innen merking og datafangst. Vi har bygget opp et omfattende produkt- og løsningssortiment med fokus på kvalitet, effektivitet og lønnsomhet, og vi har bygget opp en teknisk kompetanse og kapasitet for å sikre våre kunders krav og forventninger til uavbrutt og effektiv produksjon.

Innenfor hvert av forretningsområdene tilbyr vi produkter fra ledende produsenter, og vår uavhengige posisjon gir oss mulighet til stadig å søke alternativer som best mulig tilpasser det enkelte kundebehov.

Vi gjør kombinasjoner og utvalg fra de best tilgjengelige løsninger fra markedsledende leverandører, og med vår programvare og programvareutvikling kan vi bidra til optimal effektivitet i en komplett produksjonsløsning.

Å velge riktig forbruksmateriell, om det er etiketter eller blekk, er avgjørende for det endelige resultat. Våre medarbeidere kan hjelpe deg. For driftssikkerhet og optimal utnyttelse av dine investeringer, er riktig installasjon og vedlikehold et absolutt krav. Våre erfarne serviceteknikere kan tilby nødvendig hjelp; – inklusiv opplæring av dine medarbeidere.

FORRETNINGSOMRÅDER:

Industriell merking

Datafangst

Forbruksmateriell

Service og support

Kommentarfeltet er stengt.