Industriell merking

Forfatter: Publisert:Publisert: Oppdatert:
For å sikre at virksomheten enkelt og raskt kan tilpasse seg stadig endrede krav og forventninger fra kunden, kreves dynamiske løsninger hvor tilgjengelig teknologi utnyttes. Løsningene skal sikre riktig informasjon slik at mottak, lagring, oppslag og varefylling kan foregå effektivt med ”verktøy” som er beregnet for bruk i et krevende og hektisk miljø.

For varehandelen betyr kundens opplevelser alt. Og med stor konkurranse og krav til kvalitet og effektivitet, må både løsninger, systemer og verktøy bidra til at det totale resultatet sikrer den ønskede effekten og opplevelsen.

Barcom Labelling leverer produkter og løsninger som tilfredsstiller krav til funksjonalitet og kapasitet for bedre interne rutiner og kundeservice.

næringsmiddel

 

PRODUKTGRUPPER:

Etiketteringssystemer

Blekkstråleskrivere

Lasermerking

EKSEMPLER PÅ MERKING:
merking-områder

 

VÅRE LEVERANDØRER:

næringsmiddel
Herma, pålitelige og effektive løsninger
Spesielle oppgaver krever spesielle løsninger. En individuell tilpasning med et moduloppbygget system. Med solid erfaring og markeds ledende kompetanse tilbyr Herma pålitelige og effektive innovasjoner for ethvert etiketteringsbehov. I tillegg til et kompakt design med enkel tilpasning til eksisterende produksjonslinjer.

 

næringsmiddel
Produktivitet betyr inntekt
Som et av de siste, dog ikke mindre viktige trinn i en produksjonsprosess før forsendelse og leveranse, er etiketteringen det siste sted du vil ønske å erfare unøyaktigheter, flaskehalser eller nedetid. Vår styrke ligger i et kompetent utviklings team som gjør det mulig å effektivt tilpasse en løsning for den enkelte kunde.

 

næringsmiddel
Bredt produktspekter
Med et omfattende utvalg av produkter, er Matthews i posisjon til å utforme, integrere og implementere merke løsninger som er uløselige for andre. Fra lager og kvalitetskontroll til overholdelse av regelverk, merkevarebygging eller produkt identifisering tilbyr Matthews nødvendig erfaring og teknologi kunnskap for å få oppgaven løst. Våre investeringer innen forskning og utvikling gjør det mulig for våre kunder å ligge i forkant når det gjelder teknologisk automatisering.

 

næringsmiddel
Effektiv produksjon
”Continuous Inkjet” (CIJ) skrivere benyttes av industrien til merking av produkter. Typiske anvendelsesområder omfatter merking av kabler, skrive utløps- og best-før dato på innpakninger, samt merking av partinummer. Blekkstråleskrivere gjør det mulig å merke produkter under produksjon uten å påvirke produktiviteten. Det automatiserte Sealtronic systemet for forsegling av dysen som benyttes i alle Leibinger CIJ skrivere garanterer høyeste nivå av effektivitet for kundens produksjon.

 

næringsmiddel
Solaris Laser siden 1991
”Våre produkter er enkle å installere, enkle å bruke og vedlikeholdsfrie over tusenvis av timer i produksjon. Vi tilbyr fremtidsrettede, høykvalitets og kost effektive produkter for industrielle kunder. Fleksibilitet i vårt tilbud og kontinuerlig produktutvikling er vår styrke. Dette er oppnådd gjennom installasjonen av tusenvis av våre laser produkter over hele verden.”
Dr. Lech Boruc, President

 

næringsmiddel
Spesialister på etikettering
Etablert 1980 som et salgs- og produksjonsselskap spesialisert i maskiner og løsninger for etikettering. Vår målsetning er å utvikle, “masse”-produsere og markedsføre maskiner for etikettering som er pålitelige, brukervennlige, nærmest vedlikeholdsfrie, og som produseres i henhold til de høyeste teknologi standarder tilgjengelig til enhver tid, og som resultat gir produkter til fornuftige priser.

 

næringsmiddel
Produkter må bli merket
Skrive etiketter, automatisk etikettering, laser merking; – CAB tilbyr løsninger for alle behov knyttet til merking av produkter og innpakninger. CAB har mer enn 40 års erfaring, teknologi kompetanse og solid evne til å forutse endringer i markedet.
CAB eksperter kjenner eksakt til hvilke mekanismer som er nødvendig for å utforme forretningsprosesser.

 

næringsmiddel
Kundens behov i fokus
DIGI har gjennom sin historie kontinuerlig satt nye standarder. Fra begynnelsen når selskapet ble etablert, har vi alltid hatt som vår høyeste prioritet å utvikle produkter og tjenester som gir maksimal verdi for våre kunder. Hos DIGI har vi satt våre kunders behov i fokus gjennom å tilby kvalitet og pålitelighet samtidig som at vi søker økt effektivitet. Hva vi etterstreber nå er å utvikle og tilby ytterligere forbedringer av våre produkter med tanke på miljø- og brukervennlighet.

 

næringsmiddel
Totalleverandør med lang erfaring
Datalogic er en totalleverandør med lang historie med å utvikle innovative strekkode lesere, mobile terminaler for data behandling, sensorer, kontroll systemer og laser systemer som imøtekommer til enhver tid gjeldende krav fra industrien. Selskapets dedikasjon er å hele tiden overgå kundenes forventning, noe som har resultert i at de i dag tilbyr markedets bredeste utvalg av kvalitetsprodukter til industrien.

Kommentarfeltet er stengt.