MECTEC konferansen 2015

Forfatter: Publisert:Publisert: Oppdatert: Kategori: Nyhetsarkiv

mectec-messen-bilde-sat

 

Mectec er en av våre viktigste leverandører og samarbeidspartnere, og i september ble den årlige leverandørkonferansen arrangert. Som vanlig med produktnyheter og interessante kunde-/bruker referanser som mest spennende innhold.

Mectec er en del av Domino Group som igjen er eiet av Brother. Solid satsning på videreutvikling av produkter og programvare skal opprettholde posisjonen som ledende innen ”print & apply”-systemer. Mectec har en styrke i forhold til spesial løsninger, men fokuserer samtidig på å tilby en utvidet og konfigurerbar standard portefølje for å være konkurransedyktige.

Av spesielle nyheter denne gangen kan nevnes:
• Ny generasjon skrivere
• Større etikett- og karbonbåndruller (600 m); – fortsatt markedets mest kompakte skriver
• Bruk av mer robuste (stål) materialer
• Nytt, raskere skrivehode med skrivehastighet opptil 360 mm/s (anbefalt 300 mm/s) som kan skiftes uten bruk av verktøy, og med oppgradert overflate som utvider garantien fra 30 til 100 km
• Nytt ”touch”-panel for styring av skriveren med quickstep-basert brukergrensesnitt; – alle relevante operatørfunksjoner kan håndteres via ”touch”-panelet
• …. og mer som også vises på Scanpack-messen i Gøteborg i oktober

Med 100-vis av installasjoner i Norge har Mectec bevist sin styrke i forhold til fleksibilitet, kvalitet og stabilitet. Barcom har opparbeidet seg solid kompetanse og erfaring i å foreslå den løsning som er riktig for kunden.

Kommentarfeltet er stengt.