Ny samarbeidspartner – Paul Leibinger GmbH & Co KG

Forfatter: Publisert:Publisert: Oppdatert: Kategori: Nyhetsarkiv

Paul Leibinger GmbH & Co KG (Leibinger) er en av de mest kjente og etablerte merkene innen industriell merking i Europa. De har lang erfaring og satser på å samarbeide med distributører som kan sikre deres visjon om å levere kvalitet, kundenærhet og optimal service.

Leibinger group-doensized

BarCom Labelling er stolte av å ha blitt valgt som distributør av Leibinger-produkter i Norge.

Vi vil i første omgang konsentrere oss om produkter innen industrielle blekkskrivere. Kontinuerlig blekkskrivere (CIJ) er den perfekte løsningen for merking av varer mens produksjonen er i gang. Blekkskriverne JET3 og JET2neo skriver tekst, grafikk og koder på en rekke forskjellige materialer som blant annet papp, plast, glass, metall og mye mer. Leibinger garanterer maksimal pålitelighet og effektivitet i henhold til deres egen teknologi og produksjon.

Leibinger har en spesiell patentert mekanisme som lukker hodet når det ikke er i bruk. Resultatet er mindre søl, og man behøver ikke rense printeren etter en lengre stopp. Dette betyr mindre forbruk (fordamping) og at printeren er klar til oppstart umiddelbart etter stopp. Andre printere bruker flere minutter før de er klare til merking etter stopp.
Dette betyr lavere total kostnad over tid.

Leibinger JET3: Industriell blekkskriver for komplekse kode- og merkeoppgaver:
JET3 er en høyeffektiv løsning for koding av produkter mens produksjonen er i gang. JET3 er en CIJ-skriver (Continous InkJet). Det er mulighet for utskriftshastigheter opp mot 6,6 m/s ved 10 cpi. Leibinger JET3 leverer stabilitet og pålitelighet, noe som sikrer lange produksjonsintervaller uten driftsstans. Den skriver opptil 5 linjer og strekkoder.

Leibinger JET2neo er den ideelle løsningen for utskrift og merking for alle daglige oppgaver. Den er «lillebroren» til JET3, og er best egnet for standard krav innen produktmerking. Den skriver på et bredt utvalg av materialer, produkter og pakker. JET2neo garanterer lang levetid og pålitelighet.

Kommentarfeltet er stengt.