Ny PowerScan fra Datalogic

Forfatter: Publisert:Publisert: Oppdatert: Kategori: Nyhetsarkiv

Vi presenterer nye PowerScan PBT9500-DPM Evo Imager! Datalogic melder at PowerScan PBT9500-DPM Evo imager nå er tilgjengelig med en ny og forbedret Logic DPM dekoding programvare og ny elektronikk for bedre resultater!

PBT9500-DPM evo-downsized

 

Direkte Part Merking (DPM) er en prosess som gjør det mulig for brukerne å innprente en strekkode direkte på et element i stedet for å skrive koden på et papir etikett.
Ulike teknologier er tilgjengelig for å merke direkte på produkter, som f.eks. laser/kjemisk etsing og ink jet. Hver av disse metodene har spesifikke fordeler og ulemper når det gjelder holdbarhet, kostnader og lesbarhet.

PowerScan PBT9500-DPM Evo er en trådløs, robust og håndholdt area imager som er spesialisert for lesing av koder som er merket med DPM.

PowerScan PBT 9530-DPM Evo imager inneholder den nyeste optikk og programvare fra Datalogic. Leseavstand fra 0 til 4-5cm, avhengig av hvilken DPM-teknologi som benyttes, kodens oppløsning, materiale og overflatetype. Skanneren er også i stand til å lese vanlige strekkoder trykt på etikett. Den er basert på «high density optikk» som tillater lesing av svært små, høyoppløselige koder på avstander fra 0 til 15,0 cm.

Kommentarfeltet er stengt.