Ny samarbeidspartner – Solaris Laser S.A

Forfatter: Publisert:Publisert: Oppdatert: Kategori: Nyhetsarkiv

Solaris Laser er verdensledende produsent av Laser merkesystemer for merking og koding. De spesialiserer seg i å utvikle laser systemer for statisk og dynamisk produktmerking på produkter i bevegelse.

solaris-merke-flaske

Solaris Laser tilbyr høy kvalitet, fleksibilitet og pålitelighet gjennom sine produkter. Produktene utvikles løpende, alt ettersom kravene i markedet endrer seg.

Solaris Laser samarbeider med forhandlere i hele verden – dette gir høy kvalitet og støtte til sluttbrukere av utstyret. BarCom Labelling er representant for Solaris Laser i Norge.

«Vi er meget fornøyde med avtalen vi har inngått med Solaris Laser», sier produktansvarlig Kjetil Mathiassen hos BarCom Labelling. Han sier videre; «De har produkter med høy kvalitet, noe som er meget viktig for oss og vår forretningsstrategi. Vi ser frem til å kunne tilby våre kunder produktene fra Solaris. Dette kompletterer vår produktbase når det gjelder automatisk merking.»

BarCom vil, på vegne av Solaris, være ansvarlig for all integrering, installasjon, støtte og service på produktene.

Hovedprodukter:

e-SolarMark – Nettverksbasert CO2 laser kodesystem for stasjonær og «On the Fly» merking. Krever ingen ekstern PC for drift, alt kan overføres via LAN-nettverk, RS232 eller USB-tilkobling. Passer best for emballasje innen bransjer som mat, kosmetikk, farmasøytisk, etc. Designet for å erstatte avansert ink-jet merke teknologi.

e-SolarMark FL – Fiber laser kodesystem for statisk og «On the Fly» merking på metall, plast og fleksible folier. Produktet medfører ingen driftskostnader og har ingen innvendige slitedeler. Forventet levetid for laser er 100 000 timer.

e-SolarMark HD – CO2 laser kodesystem for «On the Fly» merking for høy hastighets produktkoding. Passer best for drikkevareindustrien. Den har IP65/NEMA 4 beskyttelse, og er i stand til å merke 72.000 flasker med dato og tidskode (13 tegn) pr. time.

Kommentarfeltet er stengt.