BarCom leverer blekkstråleskriver til Vom og Hundemat

BarCom leverer blekkstråleskriver til Vom og Hundemat Forfatter: Publisert:Publisert: Oppdatert: Kategori: Kundecase

BarCom Labelling har levert det høyoppløselige blekkstrålesystemet Viacode fra Matthews Marking til Vom og Hundemat AS på Trøgstad. Viacode T100 er høyoppløselig blekkskriver som skriver tekst, strekkoder, logoer etc. på lik linje som med etikett rett på kartongen.

Daglig leder hos Vom og Hundemat AS, Roy Storli sier «De produksjonsansvarlige er meget fornøyd med løsningen. Driftskostnadene er rimelige i forhold til etiketter og kvaliteten er minst like bra.»

Storli sier videre at Vom og Hundemat AS opplever opp til 90% besparelse bare i forbruk i forhold til etikett, og at de i tillegg nyter godt av fordelen av å slippe stopp i produksjonslinjen ved bytte av etikettrull og slitte skrivehoder ettersom blekkpatron kan byttes under produksjon.

«Fortjenesten vi har i forhold til tidsbruk er vanskelig å estimere, men vi merker stor forskjell på at oppgaven nå er automatisk i forhold til tidligere, da den ble manuelt utført.»
«Vom og Hundemat AS bruker løsningen fra Matthews til å trykke tekst på pappeskene som går til butikkene vi selger til. Printeren er integrert i en robot løsning og den fungerer meget bra», avslutter Storli.

Kommentarfeltet er stengt.