Leibinger introduserer grønt blekk for merking av egg

Forfatter: Publisert:Publisert: Oppdatert: Kategori: Nyheter
Eier04-resized-green

 

Leibinger har fått et nytt tilskudd til sine Ink Jet printere «JET3up EP» og «JET2neo EP» – nå introduserer de grønt blekk for merking av egg. Dermed er de den første produsenten til å ta i bruk en tredje farge i tillegg til de allerede eksisterende røde og blå blekktypene. De kommuniserer også med MOBA og kan tilby fullt integrerbare løsninger.

3ba48360ec117800c8345c18f5c94675

 
Den nye grønne blekktypen for merking av egg ble med suksess testet og godkjent for dysestørrelsene med 60μ og 70μ. Ved å legge til denne fargen i sin blekkportefølje har de endelig kunnet imøtegå mange kunders ønske om grønn merking. I tillegg oppfyller blekktypen flere lands spesifikke krav til matindustri. Samtidig samsvarer løsningen med retningslinjene og standardene til det europeiske næringsmiddelregelverket.
 
Blekket er hurtigtørkende, det har godt vedheft og gir god kontrast – også på mørke egg.
I tillegg har den grønne fargen en stor fordel ved at den blir oppfattet som mer naturlig enn de tilsvarende røde og blå.


Leibinger er glade for å ha vært i stand til å utvide sitt sortiment med sitt nye grønne blekk for å kunne møte sine kunders behov også i fremtiden.

leibinger_web

Kommentarfeltet er stengt.