NiceLabel etikettdesignprogram

Forfatter: Publisert:Publisert: Oppdatert:

Last ned en 30 dagers gratis prøveversjon for å komme igang med design og utskrift av profesjonelle etiketter.


 
NiceLabel, etablert i 1993, er en ledende global utvikler av programvareløsninger for etikett og merking. De hjelper bedrifter med å redusere kompleksitet og risiko, samtidig som de øker produktivitet, kvalitet og fleksibilitet. NiceLabels design-, print-, og administrasjonsløsninger er modulære, lett konfigurerbare og skalerbare slik at den beste merkingsprosessen kan implementeres raskt.
 
 

Design og print etiketter raskt og enkelt uten IT hjelp – kom igang og bli ferdig med etikettutformingen idag.

      NiceLabel designeren leverer en kjent Microsoft Word-aktig brukeropplevelse. Dette betyr at alle enkelt kan designe profesjonelle etiketter uten å ha tidligere erfaring med strekkode- eller designprogrammer. NiceLabel kommer med en alt-i-ett utskriftsmodus som hjelper brukeren med å printe ut både nøyaktig og uten risiko for feil.

 

Effektiviser merkingen, eliminer feil og forbedre produktivitet i printingprosessen.

      Den virkelige kostnaden innen etikettering er den kostnaden assosiert med utskriftsfeil, feilmerking og tilbakekallinger eller bøter. Andre kostnader som bør tas i betraktning er arbeid og opplæring. I praksis vil det beste være å minimere disse ved å integrere og automatisere etikettutskriften med dine eksisterende forretningsapplikasjoner, eller – for manuell printing, å tilpasse grensesnittet til brukerens og prosessens behov.

 

Administrer hele merkingsprosessen for maksimal utskriftsproduktivitet.

      NiceLabel LMS er et neste-generasjons ‘alt inklusivt’ administrasjonssystem for merking for bedrifter som bruker et kvalitets-administrasjonssystem, og for regulerte foretak. NiceLabel LMS inkluderer alt du trenger for å standardisere, sentralisere og kontrollere din merking. Det inkluderer en etikettdesigner, applikasjonsutbygger, dokumentbehandlingssystem, web-utskriftssystem, et integrert utskriftssystem, et ikke-produksjonsmiljø og et endrings- og transportsystem. Det er skalerbart fra fem til tusenvis av brukere og kan utvides til eksterne lokasjoner, leverandører eller produsenter.

 

Kommentarfeltet er stengt.