Epson Colorworks C7500-serien

Forfatter: Publisert:Publisert: Oppdatert: Kategori: Nyhetsarkiv

ColorWorks C7500 redefinerer varighet og driftssikkerhet for høyhastighets etikettutskrift. Den bruker et nytt PrecisionCore-linjehode, som er utviklet for etikettfremstilling i industrien. Produsenter kan nå skrive ut sine egne etiketter internt, raskt og med fremragende kvalitet.

C7500

UTMERKET DRIFTSSIKKERHET OG HOLDBARHET
Det nye PrecisionCore-linjehodet er nøkkelkomponenten til den høye ytelsen og driftssikkerheten til ColorWorks-C7500-serien. Til forskjell fra varmebaserte blekksystemer bruker PrecisionCore kraften fra mikromekaniske piezoelementer til å skyte ut blekkdråpene, og fordi det ikke brukes varme, er skrivehodet permanent og trenger ikke utskiftning.

ColorWorks C7500-serien redefinerer varighet og driftssikkerhet for høyhastighets etikettutskrift. Produsenter kan nå skrive ut sine egne etiketter internt, raskt og med høy kvalitet på en pålitelig og kostnadseffektiv måte.

DIREKTE KOMMANDOSTYRING
Med det nye skriverspråket – ESC/Label – har du muligheten til å styre C7500-skriveren din fra et hvilket som helst operativsystem og alle programvarearkitekturer. ESC/Label er også kompatibelt med ZPLII, noe som muliggjør enkel utskiftning av etikettskrivere for svart-hvitt. I tillegg til dette kan ZPLII-dataflyt enkelt forbedres med farge ved hjelp av ESC/Label-kommandoer eller Epsons hjelpeprogram for skriverinnstillinger.

ESC/Label gjør det mulig å plassere variable data på et forhåndsvalgt bakgrunnsbilde. I tillegg kan regler angis for å fargekode de variable dataene, slik at det blir enkelt å produsere tilpasset farget tekst, strekkoder og grafikk. Nøkkelkommandoene for ZPL II er inkludert.

Kommentarfeltet er stengt.