BarCom Labelling AS har etablert seg som en ledende leverandør av datafangst- og merkeløsninger basert på strekkodeutstyr og løsninger. Vi har klart å utvikle oss meget godt med medarbeidere, produkter og kunder. Vår beste selger er fornøyde kunder. Fornøyde kunder kommer tilbake og anbefaler oss til andre. Vårt mål er å ha bare fornøyde kunder!

I en tid med mye turbulens innenfor databransjen har BarCom Labelling AS klart seg meget bra. Vi har meget kompetente medarbeidere som gir våre kunder profesjonelle og riktige løsninger. Vi har fokus på butikkdata markedet, industrimarkedet, servicenæring, transport markedet og næringsmiddelindustrien. I tillegg leverer vi løsninger til offentlig forvaltning, forsvaret, sykehus og biblioteker innen offentlig sektor.

Våre løsninger innen automatisk merking for næringsmiddelindustrien har fått meget godt fotfeste. Vår produktmiks av leverandører som for eksempel EME, Easyprint og Mectec gir oss et fortrinn. Vi er stolte av å ha kunder som Gilde, Tine og Spis. Dette setter krav til oss innen service og support som vi finner engasjerende.

Vi tilbyr også RFID utstyr som håndterminaler med RFID leser, etikettskrivere som skriver til RFID tag og på etikett samtidig. Dette er ennå en ung teknologi som vi forventer oss mye av i fremtiden. Når RFID brikker begynner å bli mye rimeligere og nærme seg prisnivået som dagens etiketter, da først vil denne teknologien erstatte strekkoder.

BarCom Labelling AS er med våre kunder i dag, i morgen og inn i fremtiden. Ta kontakt og vi vil hjelpe til med å finne gode løsninger innen merking og datafangst.

Vi er i dag 9 ansatte som holder til på hovedkontoret på Lørenskog og på avdelingskontoret i Horten

BarCom Labelling AS

Industriveien 6, Postboks 311
1471 LØRENSKOG

Telefon: +47 67 97 83 20
Faks: +47 67 97 83 21
E-post: post@barcom.no

 

All search results