TC52/TC57 – Androidterminal

TC52/TC57 håndterminaler bygger på den høyst suksessrike serien TC51/TC56, men har i tillegg en ny plattform og nye muligheter for å levere den ultimate opplevelsen av touchterminaler innen bedriftsklassen. Du får den beste brukeropplevelsen – enkeltheten med Android, med alle bedriftsfunksjonene de ansatte trenger for å maksimere produktiviteten og minimere tiden prosessen tar fra start til slutt.

Serien har alt – fra det velkjente Android operativsystemet til det store 5″ touchskjermdisplayet som er enkelt å lese av selv i direkte sollys, og til strekkodefangst, etiketter og dokumenter. Pluss at serien har softtaster som brukeren kan opprette for å få tilgang til de mest brukte funksjonene og appene med et enkelt tastetrykk. Du får maksimal datakraft til å håndtere dagens og fremtidens apper, rikelig med lokasjonssupport, raskere strømbesparing og mer pålitelige WiFi tilkoblinger, et 13 megapixel fargekamera på baksiden for høyoppløselige bilder og vidoer, et frontkamera – også med farger – på 5 megapixler for ansiktgjenkjenning og videosamtaler, og mye mer.

Fire nye Mobility DNA funksjoner gir uovertruffen verdi. WorryFree WiFi leverer pålitelige overlegne WiFi tilkoblinger. Eliminer enkelt aldrende batterier før de påvirker produktiviteten med PowerPrecision Console. LifeGuard Analytics gir revolusjonerende kontroll over OS oppdateringsprosessen. Og StageNow's Restricted Mode tillater deg å kontrollere tilgangen til Google Mobile Services – som industriens første.

Kontakt oss

All search results