Reflex BarCom AS leverer gode løsninger for profesjonell merking, datafangst og sporing som gir sikker og effektiv drift for våre kunder

BarCom AS ble etablert i 1998, og fusjonerte med BarCom Holding AS pr. 1 September 2019. Tidligere søsterselskap BxSoftware ble kjøpt ut i 2018 og Barex Distribution ble i 2015 kjøpt opp av EET Europarts.

Selskapet er en etablert leverandør av datafangst- og merkesystemer til industrien.

Vi tilbyr både standard og skreddersydde løsninger basert på vår kompetanse og erfaring, i tillegg til forbruksmateriell og teknisk service. Markedet er i en positiv utvikling, drevet av både krav om sporbarhet fra myndighetene, samt effektivisering.

BarCom AS har nå blitt kjøpt opp av Reflex Group Ltd. (www.reflexlabels.co.uk

Oppkjøpet viser Reflex Group sin satsning i det norske markedet og styrker Reflex sin posisjon i Norge. Oppkjøpet gjør det mulig for Reflex Group Limited å utvide sitt produktsortiment og bli en totalleverandør av etiketter og merkeutstyr. 

Oppkjøpet får ingen konsekvenser for kunder eller leverandører. Både service og salgsorganisasjonen fortsetter som tidligere. 

Barcom vil i sammen med Reflex Etikett AS (www.reflexetikett.no) som Reflex Group eier fra tidligere kunne levere komplette løsninger innen merking. Reflex Etikett leverer selvklebende etiketter, film, linerless, emballasjeprodukter til både næringsmiddel og industrimarkedet. 

Har dere spørsmål, ta kontakt med din kontaktperson hos Barcom.

Lars Ørbeck
Adm.Dir/Daglig Leder

Salg

Kari Margrethe Sundet

Kjetil Mathiassen

Terje Gulbrandsen

Kenneth Hallgreen Nilsen

Service/Support

Dag Bjørndalen
RMA

Øyvind Brantenberg

Hans-Petter Hoel

Tore Skarsethstuen

Administrasjon

Hege Granheim

Susanne Lie

Pål Hesland
Lager

Insert Image
All search results