Økt produktivitet gir bedre
lønnsomhet.

Et av de siste viktige trinnene som skjer før leveransen er fullført, er merkingen, enten det er på et produkt, en kartong, eller en pall. Det å unngå feil, produksjonsstopp eller flaskehalser ved merking og etikettering er avgjørende. Hver produksjon er unik og spesielle krav må kunne oppfylles.

Om det gjelder en enkel manuell merking, eller en helautomatisk løsning for flersidig etikettering, har vi i BarCom kompetansen og erfaringen til å sette sammen en løsning som er riktig for deg og ditt behov. Som en uavhengig systemleverandør kan vi fritt velge mellom forskjellige komponenter fra ledende produsenter som gjør det mulig å imøtekomme dine krav.

For å bidra ytterligere til effektivitet og sikker produksjon, kan vi også levere programvare for optimal systemløsning. Våre serviceteknikere bistår med prosjektgjennomføring, montering, opplæring, og vedlikehold i den grad det er et behov, og for at ønsket resultat skal sikres.

Våre produktgrupper er:

  • Etikettering
  • Blekkstråleskrivere
  • Lasermerking

Eksempler på merking kan være:

Våre leverandører:

Pålitelige og effektive løsninger

Spesielle oppgaver krever spesielle løsninger, en individuell tilpasning med et moduloppbygget system. Med solid erfaring og markedets ledende kompetanse tilbyr Herma pålitelige og effektive innovasjoner for ethvert etiketteringsbehov, i tillegg til et kompakt design med enkel tilpasning til  allerede eksisterende produksjonslinjer.

Produktivitet betyr inntekt - www.mectec.com

Som et av de siste, dog ikke mindre viktige trinn i en produksjonsprosess før forsendelse og leveranse, er etiketteringen det siste sted du vil ønske og oppleve unøyaktighet, flaskehals eller nedetid. Styrken til MECTEC ligger i et kompetent utviklingsteam som gjør det mulig å effektivt tilpasse løsninger for den enkelte kunde.

Bredt produktspekter

Med et omfattende utvalg av produkter, er Matthews i posisjon til å utforme, integrere og implementere merkeløsninger som er uløselige for andre. Fra lager og kvalitetskontroll til overholdelse av regelverk, merkevarebygging, eller produktidentifisering, tilbyr Matthews nødvendig erfaring og teknologikunnskap for å få oppgaven løst.

Effektiv produksjon

Continuous Inkjet skriverne benyttes av industrien til merking av produkter. Typiske bruksområder omfatter merking av kabler, utskrift av "utløps"- eller "best før" dato på innpakninger, samt merking av partinummer. Blekkstråleskrivere gjør det mulig å merke under produksjon uten å påvirke produktiviteten.

Solaris Laser siden 1991

"Våre produkter er enkle å installere, enkle å bruke, og er vedlikeholdsfrie over tusenvis av timer i produksjon. Vi tilbyr fremtidsrettede, høykvalitets og kostnadseffektive produkter for industrielle kunder. Fleksibilitet og kontinuerlig produktutvikling er vår styrke".                            - Dr. Lech Boruc, President

En totalleverandør med lang erfaring

Datalogic har en lang historie med å utvikle innovative strekkodelesere, håndterminaler, sensorer, kontrollsystemer og lasersystemer som til enhver tid imøtekommer gjeldende krav fra industrien. Selskapets dedikasjon er å alltid overgå kundens forventning, noe som har gjort at de idag tilbyr markedets bredeste utvalg av kvalitetsprodukter til industrien.

Produkter må bli merket

Etikettutskrift, automatisk etikettering, lasermerking - CAB tilbyr løsninger for alle behov knyttet til merking av produkter og innpakninger. CAB har mer enn 40 års erfaring i markedet. De har både teknologisk kompetanse, samt en solid evne til å forutse endringer i markedet. CAB kjenner til de eksakte mekanismer nødvendige for å utforme forretningene.

Kundens behov i fokus

DIGI har gjennom sin historie, kontinuerlig satt nye standarder. Deres høyeste prioritet har vært å utvikle produkter og tjenester som gir maksimal verdi. Kundenes behov er satt i fokus gjennom å tilby kvalitet og pålitelighet sammen med økt effektivitet. DIGI etterstreber å utvikle, samt tilby ytterligere forbedringer med tanke på miljø og brukervennlighet.

Spesialister på etikettering

EME ble etablert i 1980 som et salgs- og produksjonsselskap spesialisert på maskiner og løsninger for etikettering. Målsetningen er å utvikle, masseprodusere og markedsføre maskiner for etikettering som er pålitelige, brukervennlige, nærmest vedlikeholdsfrie, og som produseres ihht de høyeste teknologistandarder tilgjengelige til enhver tid.

Reflex BarCom AS

En etablert leverandør av datafangst- og merkesystemer til industrimarkedet. Selskapet representerer markedsledende produsenter, og våre løsninger bidrar til effektiv og sikker drift hos mange ledende industrivirksomheter innenfor bransjer som næringsmiddel, servicenæringer, industri, helse, produksjon og logistikk.

For mer informasjon:

Vår adresse er:

Industriveien 6
1461 Lørenskog
Telefon: 67 97 83 20
E-post: post@barcom.no
All search results