desember 5

AXON 2 fra CAB

AXON 2 passer for merking av rør og hetteglass individuelt som en manuell arbeidsstasjon,
eller integrert i prøvebehandlingssystemer.

Rask og pålitelig analyse

For å kunne evaluere analyser pålitelig og raskt, må rør merkes unikt. Med Axon 2 skrives 2D koder eller lineære strekkoder på selvklebende etiketter og etikettene påføres så på rørene.

Utskriftsoppløsninger på 300 eller 600 dpi, et skarpt utskriftsbilde og høy kontrast gjør det mulig å bekrefte selv bittesmå 2D-koder. Mulighet for direkte termo eller termotransfer er tilgjengelig med Axon 2.

Rask og enkel merking

Rør med diameter mellom 10 og 17 mm kan behandles, med eller uten kork. Utskrift og merking tar mindre enn to sekunder.

Etter at rørene er blitt merket, kan de fjernes enten en etter en eller komme samlet ut i en skuff. Selvforklarende symboler gjør det mulig med intuitiv betjening.

AXON 2 er CAB sin første skriverapplikator designet spesifikt for rør og hetteglass og har deres globale anerkjente skriverteknologi. Hvis det kommer til at maskinen må renses eller tilfeller med naturlig slitasje så er det enkelt å fjerne både etikettrull, bånd, skriver- og transportrull, ved hjelp av et medfølgende verktøy. AXON 2 kan integreres i et "Laboratory Information Management System" (LIMS). Dataoverføring fra PC er mulig gjennom grensesnitt slik som RS232, USB, Ethernet, eller via WLAN. I stand alone modus uten datamaskin tilkoblet legges variable data inn via et tastatur eller en skanner.

Funksjoner og fordeler
CAB AXON 2 tilbyr flere unike funksjoner og fordeler når det kommer til etikettapplikator av rør og hetteglass.

  • Et kompakt design - Axon 2 passer enkelt oppå et skrivebord eller en labratoriebenk. Dette er med på å spare viktig plass på din arbeidsplass.
  • Brukervennlig grensesnitt - Axon 2 har et brukervennlig farge/berøringsskjerm grensesnitt. Dette gir brukeren  en brukeropplevelse som er intuitiv og enkel å forstå.
  • Enkel integrasjon - CAB Axon 2 har mulighet for å integrere direkte inn til et LIMS system, eller så kan data overføres fra en PC. 
  • Kapabel til høy DPI - Høy DPI er veldig verdifull i et laboratorium fordi små rør og hetteglass krever små strekkoder og de strekkodene trenger å kunne skannes. Alternativet med å kunne oppgradere til en oppløsning på 600 dpi sikrer lesbare strekkoder, selv i liten skala.
  • Justerer seg for å imøtekomme rør og hetteglass i varierende størrelser - Varierende størrelser på rør og glass kan tilpasses ganske enkelt. Mens applikatorarmene automatisk justerer seg i forskjellige lengder, er det likevel nødvendig med litt forberedelser for å skifte diametre. For å forberede Axon 2 på en ny rørdiameter må operatøren gå inn på innstillingsmenyen og gå inn i rørdiameteren.
  • Påføringen er jevn og forsiktig - Etiketter blir påført rørene jevnt i en sentrert retning og rulles på plass med en gummirulle. Rullen er skånsom på rørets overflate, samtidig som den gir nok press for å sikre at etiketten er sikkert og riktig plassert. 
  • Alternativer for å redusere manuell interaksjon - Selv om utstyret krever at brukeren manuelt plasserer røret i applikatorarmene, kan et par funksjoner legges til for å redusere behovet for interaksjon. Det kan legges et brett for å fange rør når de løses ut fra applikatorarmene, og en fotpedal kan legges til for å starte merking i stedet for å trykke på skjermen.
  • Prisvennlig - Tradisjonelt er automatiseringsutstyr for merking av labutstyr en stor og kostbar investering. CAB har både anerkjent og gjenkjent dette, og så derfor en mulighet. Deres ingeniør team tok til arbeid og det de kom opp med er den mest prisvennlige skriverapplikatoren for rør og hetteglass på markedet idag.

Kontakt oss for mer informasjon eller bestilling


Besøksadresse:
Industriveien 6, 1461 Lørenskog
Telefon: 67 97 83 20
E-post: post@barcom.no

All search results