februar 6

RK95 fra CipherLab

CipherLab RK95, den neste generasjon 9700, tar produktivitet og effektivitet til et nytt nivå. Dens avanserte håndterminal plattform og overlegne trådløse tilkoblingsmuligheter, utvider ytelsen i varehusmiljøet.

En kraftig håndterminal

CipherLab's RK95 er en kraftig håndterminal som trapper opp datafangsten i varehusmiljøene. RK95 kjører på det seneste Android operativ systemet og dagens mest kraftige prosessor. RK95 kommer også med Google enterprise orienterte sertifiseringer for å sikre at håndterminalens produktivitet forblir effektiv både nå og i fremtiden. RK95 har et industrielt robust design, og er designet med enestående leseytelse, trådløs tilkobling, brukergrensesnitt og strømforbruk.

Med en utvidelse av CipherLab RK95 til kjølelager- eller frysermiljøer, har CipherLab utviklet kjølelagermodellen med temperaturnedganger til -30 grader Celsius uten kondens. Varmeelement er innebygd for å sikre tåkefrie displayskjermer og frostfri skanning for å opprettholde arbeidseffektiviteten.

Holdbart design som overlever fulle skift

CipherLab RK95 sin IP65 gradering, 1.8 meters fallresistanse og 1000 dropp fra 1 meter , hjelper med å støtte opp om produktiviteten med full beskyttelse mot vann, støv og uheldige mist. Brukeren kan føle seg trygg i arbeidet med viten om at RK95 sitt Corning Gorilla glass forbedrer motstanden mot skade og robustheten mot sprekker og riper. Tastaturet, med kvalitetprinting, besto også en utholdenhetstest på 1 million trykk.

CipherLab RK95s allsidige leseralternativer - laser, 2D skanning, mid-range 2D skanning og 2D skanning med utvidet rekkevidde - gir deg langdistanse strekkodeleseevner fra 7.6 cm til over 21.4 meter. RK95 har samme store modularitet fra 9700 serien for enkel utskifting ute i felt og tjenester på stedet. I tillegg har den den nye LED-indikatoren for god eller dårlig skanning. Brukeren kan også fange opp detaljerte bilder for dokumentasjon av lastebetingelsene og verifiseringsprosessen med dens valgfrie 13 megapixel kamera. RK95s NFC evne, tilgjengelig på forespørsel, hjelper deg med å lese NFC smarttags eller emulere kontaktløse kort for tilgangskontroll.

CipherLabs lagerløsning holder seg alltid relevant til dine utfordringer og fordeler gjennom operativ infrastruktur

Cloud
Operativ
System

Android
Enterprise
Recommended

Før- og etter
Salgs
Service

Kontakt oss for mer informasjon eller bestilling


Besøksadresse:
Industriveien 6, 1461 Lørenskog
Telefon: 67 97 83 20
E-post: post@barcom.no

All search results