Gryphon 4500 fra Datalogic

Gryphon I 4500 2D serien representerer premium serien med strekkodelesere fra Datalogic til handelsindustrien. GD4500 skanneren er skrivebordsversjonen (kablet), tilgjengelig med en alt-i-ett Permanent Base og en standard formfaktor.

Enestående ytelse

Gryphon 4500-serien skiller seg ut med et elegant og trendy design, brukervennlig ergonomi og har den mest avanserte megapikselsensoren med varmhvit belysnings 2D teknologi for enestående ytelse. Gryphon 4500 skanneren har rask leseytelse på alle vanlige 1D og 2D koder. High Density (HD) -modeller er tilgjengelige for å lese mindre, avkortede koder så vel som Dot-koder. En dedikert versjon med rød belysningsoptikk støtter også Digital Watermarking.

Intuitivt bytte mellom håndholdt modus og stand

Datalogics Motionix ™ bevegelsesensor teknologi gjør det mulig for skanneren å intuitivt bytte til ‘håndholdt’ modus når enheten blir plukket opp. Når den plasseres tilbake i holderen, går den sømløst tilbake til ‘stand’ modus. Den justerbare holderen gir fleksibiliteten til å bruke skanneren i presentasjons- eller standmodus mens den lader. De trådløse modellene har trådløs Bluetooth teknologi (GBT modell) eller narrowband radiokommunikasjon med Datalogics STAR trådløse system (GM modell).

En av de viktigste tekniske nyvinningene som de trådløse Gryphon 4500 leserne oppnår, er det trådløse ladesystemet for batteriet, noe som forbedrer påliteligheten til hele løsningen, samtidig som du reduserer de totale eierkostnadene (ikke behov for kontaktrensing eller vedlikeholdsprosedyrer). Den maksimale påliteligheten som tilbys av Gryphons trådløse ladeteknologi, betyr 24 timers aktiviteter uten stopp for vedlikehold eller reparasjon og topp produktivitet og ytelse.

Gryphon 4500 skannerne er også tilgjengelige i healthcare modeller med desinfiserende og antimikrobielle lukkede innfatninger for jobber innen helsevesenet.

Egenskaper

  • 1 MP optikk for overlegen skanning og DOF
  • Datalogics distinktive teknologi med synlig hvitbelysning og 4 dot senterkryssikter for målrettet skanning
  • Datalogics patenterte ‘Green Spot’ teknologi, eksklusiv 3GL ™ og vibrasjon for overlegen leserfeedback
  • Motionix ™ bevegelsessensorteknologi for sømløse overganger mellom stand til håndholdt modus
  • Omnidirectional reading
  • Leser 1D, 2D og postkoder, stablede og sammensatte strekkoder
  • Digital Watermarking og DPM avlesing på spesifikke modeller

Kontakt oss for mer informasjon eller bestilling


Besøksadresse:
Industriveien 6, 1461 Lørenskog
Telefon: 67 97 83 20
E-post: post@barcom.no

All search results