Datalogic lanserer et nytt system for enkel kontroll av produkter og merking.

Datalogic Smart VS er et unikt og meget innovativt produkt for selvgående jobber - den kan enkelt, raskt og pålitelig oppdage 'gode' og 'dårlige' objekter. Smart VS er meget brukervennlig og er klar ved å trykke på en enkelt knapp og deretter følge 3 enkle trinn. Smart VS kan derfor enkelt gjøre jobben sin uten behov for programmering, verktøyinnstillinger eller ekstern tilpasset overvåkning. Totalkostnaden reduseres betraktelig på grunn av den innovative brukervennligheten og smartkonseptet.

Datalogic Smart VS, med sitt kraftige 'system on chip' og spesialtilpassede Machine Learning algoritmer, har rask og pålitelig responstid, noe som er avgjørende i enhver jobb der produkter og merking skal kontrolleres. Disse funksjonene gjør Smart VS til den perfekte og unike løsningen for oppgaver som blant annet: kontrollsjekk av at etiketter og korker/hetter er tilstede når produksjonslinjen fylles med flasker og rørglass, samt retningen på objekter for korrekt etikettering - uavhengig av material, farge og form på gjenstandene.

Datalogic Smart VS er på sitt aller beste i næringsliv-, kosmetikk- og legemiddelbransjen, men dens allsidighet gjør Smart VS godt egnet for bruk i de fleste varierte sektorer, slik som bilindustrien eller i sektor for automatisk montering av mekaniske eller elektroniske deler.

Kontakt oss for mer informasjon eller bestilling


Besøksadresse:
Industriveien 6, 1461 Lørenskog
Telefon: 67 97 83 20
E-post: post@barcom.no

All search results