Vi sikrer at du benytter forbruksvarer som er tilpasset det miljøet det merkede produktet skal operere i, og som fungerer optimalt med de skriveenheter som skal brukes.

Vi bistår med å velge riktige spesifikasjoner, slik at krav og forventninger imøtekommes uavhengig av hvilket type materiell som skal merkes, og om behovet er basert på strekkode eller RFID teknologi. 

BarCom Labelling er en totalleverandør av etiketter, tags, armbånd, kvitteringsruller, fargebånd, blekk, renskeveske, samt alt annet forbruksmateriell du har behov for i dine merkeløsninger. Vi tilbyr også spesialtilpassede produkter inkludert forhåndstrykte etiketter. Vi lagerfører en rekke formater og spesifikasjoner, og tilbyr gode leveringstider på spesialløsninger.

BarCom Labelling AS

er en etablert leverandør av datafangst- og merkesystemer til industrimarkedet. Selskapet representerer markedsledende produsenter, og våre løsninger bidrar til effektiv og sikker drift hos mange ledende industrivirksomheter innenfor bransjer som næringsmiddel, servicenæringer, industri, helse, produksjon og logistikk.

Ønsker du å bestille fargebånd og/eller etiketter?

Vår adresse er:

Industriveien 6
1473 Lørenskog
Telefon: 67978320
E-post: post@barcom.no

All search results