BarCom Labelling har gjennom sine 15 års lange virksomhet, opparbeidet betydelig kompetanse og erfaring innen merking og datafangst.

Vi har bygget opp et omfattende sortiment av produkter og løsninger med fokus på kvalitet, effektivitet og lønnsomhet. Det samme gjelder også for vår tekniske kompetanse og kapasitet - alt for å sikre våre kunders krav og forventninger til uavbrutt og effektiv produksjon. Innenfor hvert av forretningsområdene tilbyr vi produkter fra ledende produsenter, og vår uavhengige posisjon gir oss mulighet til å finne alternativer som best mulig kan tilpasse våre kunders individuelle behov.

Vi skaper kombinasjoner og utvalg fra de best tilgjengelige løsningene fra markedsledende leverandører, og med vår programvare og programvareutvikling kan vi bidra til optimal effektivitet i en komplett produksjonsløsning.

Å velge riktig forbruksmateriell, enten det er etiketter eller blekk, er avgjørende for det endelige resultatet. Vi i BarCom kan hjelpe deg med dette. For driftssikkerhet og optimal utnyttelse av dine investeringer, er riktig installasjon og vedlikehold et absolutt krav. Våre erfarne serviceteknikere kan tilby den nødvendige hjelpen du trenger - inkludert opplæring av dine medarbeidere.

Her er en oversikt over våre forretningsområder:

All search results