JET One fra Leibinger

En blekkstråleskriver som passer for alle bedrifter med sin Sealtronic skriverhodeteknologi som eliminerer tilstopping og behov for kontinuelig rens av skriverhodet.

En allsidig skriver

JET One skriver ut på plastikk, glass, tre, metall, keramikk, tekniske kompositter, papp og papir, uten kontakt, og med fastsatte og variable data: som for eksempel brukstid, LOT/batchnummer, eller grafiske logoer/bilder. Fra enhver posisjon og i alle retninger, fremover og bakover, speilvendt eller rotert. Selv forskjellige produktoverflater - enten konveks, konkav, grov, fin, flat eller mønstret - utgjør ingen utfordring for JET One.

Automatisert Sealtronic dyseforsegling

Utstyrt med det automatiske Sealtronic-dyseforseglingssystemet, er JET One klar til å skrive ut på bare noen få sekunder, og begynner alltid med et rent utskriftsbilde. Denne unike teknologien sikrer 100% beskyttelse mot at blekket tørker ut - selv etter langvarig nedetid. Tidkrevende og arbeidskrevende rensesykluser og daglig vedlikehold elimineres. Og skriverrelaterte produksjonstap er en ting fra fortiden.

Det fullstendig selvforsynte hydrauliske konseptet krever ingen ekstern trykkluft. Den klarer seg bevisst uten med vedlikeholdsintensive og kontinuerlig kjørende girpumper, den utløses kun med intervaller på ca. 10 sekunder for ett strøk og fungerer helt termo-frakoblet fra den elektroniske enheten. Dette reduserer både energikostnader og løsemiddelforbruk. En automatisk slipp og riv kontroll sparer også blekk. Og hvis noe trenger å bli betjent etter 6.000 driftstimer som hovedregel, er det bare små slitasjedeler som må erstattes i stedet for dyre komplette konstruksjoner.

Det store utvalget av forskjellige grensesnitt gjør at du kan integrere JET One på hvilket som helst ønsket integrasjonsnivå - fra enkel datatilkobling til fullstendig integrasjon. Og det kompakte skriverhodet med hus i rustfritt stål tilpasser seg også sømløst til systemet ditt.

Fordelene til JET One ved første øyekast

  • Skriver ut opptil to linjer i en 5x5 til 16x10 matrix
  • Forhindrer blekket fra å tørke ut takket være det automatiske Sealtronic dyseforseglingssystemet
  • Starter i løpet av sekunder med bare et trykk
  • List Windows basert operativsystem
  • Farge touch display med store kontroller og forskjellige menyspråk 
  • Mange nyttige verktøy, slik som oppgavebehandling 
  • Omfattende diagnosepakke og statusdisplay med enkel tekstutgang og hjelpefunksjon
  • Stort utvalg av forskjellige grensesnitt

Kontakt oss for mer informasjon eller bestilling


Besøksadresse:
Industriveien 6, 1461 Lørenskog
Telefon: 67 97 83 20
E-post: post@barcom.no

All search results