• Hjem
  • /
  • Nyheter
  • /
  • Leibinger introduserer grønt blekk for merking av egg

Leibinger introduserer grønt blekk for merking av egg.

Leibinger har fått et nytt tilskudd til sine Ink Jet printere «JET3up EP» og «JET2neo EP» - nå introduserer de grønt blekk for merking av egg. De er dermed den første produsenten som tar i bruk en tredje farge, i tillegg til de allerede eksisterende røde og blå blekktypene. De kommuniserer også med MOBA og kan derfor tilby fullt integrerbare løsninger.

Den nye grønne blekktypen for merking av egg ble med suksess testet og godkjent for dysestørrelsene 60μ og 70μ. Ved å legge denne fargen til sin blekkportefølje, har Leibinger endelig kunnet imøtegå mange kunders ønske om grønn merking. I tillegg oppfyller blekktypen flere lands spesifike krav til matindustri. Samtidig samsvarer løsningen med retningslinjene og standardene til det europeiske næringsmiddel-regelverket.

Blekket er hurtigtørkende, det har godt vedheft og gir god kontrast - også på mørke egg. I tillegg har den grønne fargen en stor fordel ved at den blir oppfattet som mer naturlig enn de tilsvarende røde og blå.

Leibinger er glade for å ha kunnet utvide sortimentet med sitt nye grønne blekk, slik at de kan møte sine kunders behov, også i fremtiden.

Kontakt oss for mer informasjon eller bestilling


Besøksadresse:
Industriveien 6, 1461 Lørenskog
Telefon: 67 97 83 20
E-post: post@barcom.no

All search results