enterprise automation edition

BarTender® Enterprise Automation Edition er utformet for bedrifter som må være tilkoblet til enhver tid og ha kontroll over utskriftsmiljøet, og er vår kraftigste samling av funksjoner, inkludert integrering med SAP og Oracle samt sentralisert utskriftsstyring, sikkerhet og administrasjon.

Den kraftigste programvaren for
dine mest krevende behov.

BarTender Enterprise Automation forbedrer selv de mest komplekse utskriftsmiljøer med uovertrufne tilkoblinger til forretningssystemer og pålitelig kontroll over design og utskriftssystem.


Sentralisert kontroll for effektivitet og sikkerhet

BarTenders omfattende kontrollfunksjoner gir bedrifter muligheten til å sentralt overvåke, administrere og sikre designutarbeidelser og utskrifter, og på tvers av steder og kontinenter.

Optimalisert arbeidsflyt med Librarian

BarTender Librarian gjør det mulig for store grupper med designere, administratorer og andre brukere å samarbeide om å håndtere oppbevaring og revisjon av etikettformater og andre filer på en sikker måte. Librarian kan hjelpe deg med å bedre håndteringen av ethvert etikettutskriftssystem, og er spesielt verdifullt i strengt regulerte miljøer, som for eksempel medisin- og legemiddelindustrien, samt miljøer med høye sikkerhetskrav, som for eksempel militæret og den kjemiske industrien.

Integrering med eksisterende forretningssystemer

Med BarTender Integration Builder kan du opprette integrasjoner som enkelt kan tilpasses for å gi sømløs forbindelse til BarTenders utskriftsfunksjoner i forretningsvirksomheten til omtrent ethvert foretak. 

Med denne effektive tjenesten kan du utføre oppgaver på foretaksnivå, inkludert:

 • Starte utskrifter automatisk ved «utløsende» hendelser, for eksempel innkommende e-post, en lagret fil, eller en modifisert database.
 • Koble til og kommunisere med kunder via TCP/IP, UDP eller HTTP.
 • Utføre grunnleggende filoperasjoner som å flytte, endre navn, slette eller kopiere.
 • Integrere direkte med ERP systemer med direktestøtte for SAP-, Oracle- eller IBM WebSphere tilkoblinger.

Uovertruffen allsidighet og kontroll med Intelligent Templates

BarTender Enterprise Automation tilbyr all kraftige og brukervennlige designfunksjoner BarTender har å by på, inkludert våre eksklusive Intelligent TemplatesTM:

 • Bruk betinget utskrift til oppretting av et bredt utvalg av etiketter fra ett enkelt design, uten hodebryet ved å vedlikeholde et eget dokument for hver etikett.
 • Enkel støtte for komplekse utskriftsscenarier ved å fortelle maler, lag og objekter når de skal skrives ut, basert på én datakilde eller ett databasefelt, eller på flere kriterier – helt uten skripting.
 • Lås obligatorisk innhold slik at det ikke kan endres av andre designere.
 • Skriv ut innhold rett på spesifikke sikkerhetskort, inkludert i monokrom sort, UV-fluorescerende og som overleggspaneler.
 • BarTenders smarte veivisere kan veilede deg gjennom kritiske designbeslutninger slik at du får mest mulig ut av utskriftene dine, samtidig som viktige standarder overholdes.
 • Bruk egne skrifter eller de som er innebygd i skriveren.
 • Opprett alt fra enkle serienumre til avanserte, tilpassede serialiseringssekvenser.
 • Formater tekst slik du ønsker, med rik tekstformatering.
 • Forbedre importert grafikk med bildebehandlingskontroller av høy kvalitet, inkludert lysstyrke, kontrast, fargemetning, fargetone, skarphet, utjevning og beskjæring.
 • Gjenskap eldre etiketter enkelt ved å importere gamle design du vil bruke igjen.
 • Legg til rette for dynamiske endringer ved å koble til ekstern grafikk.

SAP-sertifisert, Oracle-validert

Gi brukerne mulighet til å skrive ut etiketter og mye annet fra SAP, Oracle og andre forretningssystemer, uten at brukeren engang vet at det er BarTender som utfører utskriften.

Nettleserbaserte grensesnitt for enkel distribusjon og utskrift over nettverk

Utvid infrastrukturen for utskrifter enkelt ved å la brukerne velge design, fylle ut dataskjemaer med utskriftstidspunkter og starte med utskriftsjobber med bare noen få klikk fra hvilken som helst nettleser.

Visual Basic Script Editor for enkel behandling

Nye VB Script Editor gjør det mulig å enkelt navigere mellom forskjellige skript i dokumentene. Då tilgang til støttede kodesnutter som hjelper deg når du skriver din egen kode, programspesifikke VB Script objekter, egenskaper og funksjoner m.m

All search results