DESIGNERS

NiceLabel Designers kommer med den kjente Microsoft Word brukeropplevelsen. Det betyr at alle enkelt kan designe profesjonelle etiketter uten spesiell kompetanse innen data, strekkoding eller design. Bruk en av de forhåndslagde etikettmalene, eller lag en fra bunnen av i løpet av minutter, selv om du aldri har gjort det før.

  • design
  • print

Skriv ut raskt, uten feil.

Etiketter blir ikke nødvendigvis designet hver dag, men de skrives ut hver dag. Det er derfor viktig å sikre at prosessen er effektiv og nøyaktig. Brukeren må raskt kunne velge riktig data, justere skriverinnstillingene, samt forhåndsvise etiketten før utskrift. Men de bør ikke kunne endre etikettmalen.

Etikettutskrift krever et spesielt grensesnitt som sikrer datakontroll, forhindrer utilsiktet endring av etikettmal og minimerer behov for opplæring.

NiceLabel Print er modulen som tillater brukeren å velge riktig etikettmal, men forhindrer dem i å endre den. Utskriftsformen inkluderer alle dataoppføringsfelt, databasenavigering og valg, skriverinstillinger og forhåndsvisning av hele utskriftsjobben, slik at brukeren kan skrive ut effektivt og uten feil.

En viktig del av grensesnittet for utskrift er en enkel og gjenkjennbar print knapp med et print ikon slik at selv førstegangsbrukere vet hvor de skal klikke. Hvis nødvendig, kan brukeren bytte printeren eller dens innstillinger direkte fra skjemaet. Dette gjør det enkelt å oppnå perfekt kvalitet på etikettutskriften.

NiceLabel Print optimaliserer kommandoer fra den valgte skriveren for å oppnå maksimal kvalitet og prestasjon.

Det virker med alle:

  • Laserskrivere
  • Termiske skrivere
  • RFID skrivere
All search results