DESKTOP
SOLUTIONS

NiceLabel's all-inclusive Desktop Solutions software hjelper deg med å designe dynamiske etikettmaler raskt, samt optimalisere effektivitet og nøyaktighet i utskriftsprosessen. Eliminer feil ved å tilpasse grensesnittet til brukeren, eller ved å integrere merking med dine eksisterende løsninger og data.

Ved å kontrollere utskriftsprosessen reduseres feil og produktiviteten forbedres.

Design & Controlled Print programvare gir brukerne tilgang til en grafisk etikett- og formdesigner, kontrollert manuell utskriftsløsning, og en automatiseringsbygger for integrering med eksisterende bedriftsystemer.

Denne kraftige funksjonen fjerner behovet at programmerere må utvikle sine egne spesialtilpassede front-end eller integrasjonsløsninger, hvilke er vanskelige og kostbare å vedlikeholde. Brukere kan raskt lage en løsning som effektiviserer etikettutskrift, forhindrer feiletikettering og andre feil, reduserer arbeidskostnader og forbedrer den totale produktiviteten i utskriftsprosessen.

Bedrifter kan redusere manuell utskrift og oppnå bedre nøyaktighet og kontroll ved å bruke PowerForms. Løsningen har funksjoner som gir brukeren mulighet til å lage spesialtilpassede utskriftsløsninger, effektivisere komplekse utskriftsprosesser, samt eliminere feil.

Forhindre feil i utskriften

Brukere kan starte utskrift på forespørsel via enkel skanning, berøring, eller minimal dataoppføring og forhåndsvise resultatene for å sikre nøyaktighet og hastighet på utskriften. Forhåndsvisning av etiketter et et visuelt hjelpemiddel som viser hele utskriftsjobben for å verifisere etikettene, og for å redusere forekomsten av feilmerking.

Forenkle utskriftsprosessen for ufaglærte ansatte

Gjør det enkelt for nye eller sesongbaserte ansatte å skrive ut etikettene dine. Lag en utskriftsløsning som bruker bilder og ikoner for å erstatte tekst, eller bruk knapper og berøringsskjermer for å fjerne behovet for tastatur. Slik kan nye ansatte raskt ta i bruk printeren uten spesiell opplæring.

Effektiviser komplekse utskriftsprosesser

Spesiallagde skjemaer gjør det mulig for sluttbrukere å ta de nødvendige avgjørelsene om å skrive ut nøyaktig det de vil ha, når de vil ha det, uten avvik fra standard prosess eller arbeidsflyt. Dette reduserer manuell utskrift, forbedrerer utskriftshastighet og produktivitet.

Behold etikettkvaliteten

Når brukerne bruker utskriftsskjemaer, har de ikke tilgang til etikettmalen, slik at de ikke ved et uhell eller forsettelig kan endre oppsettet på etiketten eller viktig etikettinnhold.

Istedenfor å kreve at brukeren manuelt endrer etikettinnhold, kobler du etiketter opp mot en database og forenkler dataoppføringer og valg. Vurder å starte utskrift på forespørsel via en enkel skanning eller ved et trykk på en berøringsskjerm.

Størrelsesjusterbare knapper og andre kontroller gir deg mulighet til å lage et skjema som tilpasses automatisk til enhver skjermoppløsning eller størrelse.

Sanntids forhåndsvisning av data inni de samme skjemaene sikrer at brukeren kan verifisere om etikettmalen og dataene er korrekte før utskrift.

All search results