LABEL
MANAGEMENT
SYSTEM

NiceLabel Label Management System standardiserer hele prosessen av etikettutskrift i en plattform. LMS innkluderer blant annet etikettdesigner, dokumenthåndteringsystem,  webutskriftsystem, (for manuell utskrift), og integrert utskriftsystem. Det skaleres fra fem og til tusenvis av brukere, og kan utvides til eksterne lokasjoner, leverandører eller produsenter.

 • etikettdesign
 • dokumenthåndtering
 • manuell utskrift
 • integrert utskrift

Alt du trenger for å designe etiketter raskt

Etiketter er unike dokumenter og det å designe dem med verktøy som ikke er laget for jobben kan være utfordrende. NiceLabel Designer gjør denne jobben enkel for alle. Programmet er spekket med grafiske designfunksjoner og du trenger ingen opplæring eller kompetanse innen koding for å lage etiketter innen minutter.

Gi brukerne mulighet til å designe etiketter

Med Label Management System kan du designe og vedlikeholde kundespesifikke etikettmaler. Dette reduserer behovet for IT assistanse til å behandle og fullføre forespørsler om endring av etiketter.

En moderne etikettdesigner for bedrifter

Etikettdesigneren kommer med en kjent Microsoft Word liknende brukeropplevelse. Dette betyr at alle enkelt kan designe profesjonelle etiketter uten spesiell kompetanse innen strekkoding, designoppsett eller avansert databruk.


Intelligente etikettmaler reduserer kompleksitet og kostnader

Etikettdesigneren gjør det mulig å designe universale, intelligente etikettmaler med dynamisk innhold. Selv de mest komplekse etikettene slik som GHS, allergener og ernæringsetiketter eller vaskelapper på klær kan designes raskt og likes til dynamiske datakilder.

Enestående tekstformattering

NiceLabel posisjonerer, utjevner, bryter tekst og justerer tekststørrelse automatisk for å sikre at dine dynamiske data passer inn i det angitte området.

Flerspråklig støtte

NiceLabels grensesnitt, hjelpesystem og brukerveiledning er tilgjengelig på mange språk. Etikettinnhold kan skrives ut på hvilket som helst språk og med flere språk på samme etikett.

NiceLabels etikettmaler er universale. Du kan bruke den samme malen på alle printere uavhengig av produsent og modelltype, til og med printere med forskjellig oppløsning. Du trenger ikke å designe forskjellige etiketter for forskjellige printere for å få det samme jevne resultatet og rask utførelse.

Fleksible maler

Intelligente funksjoner som relativ objektposisjonering, variabel etikettlengde og dobbeltsidig utskrift bidrar til å redusere antall malvariasjoner du må opprette.


Industriens enkleste etikettdesigner å bruke

Design intelligente etiketter

Retningslinjer, relativ posisjonering, forankring, justering, gruppering og andre funksjoner hjelper deg med å designe dynamiske og intelligente etiketter raskt, som igjen bidrar til å redusere etikettmalvariasjoner.

All hjelpen du trenger

Etikettdesigneren kommer med et omfattende hjelpesystem med snarveier, brukerveiledninger, instruksjonsvideoer, kunnskapsbase, prøvefiler, hint direkte på skjermen og feilvarslinger for å sikre at du får all den hjelpen du trenger for å raskt lage riktige og nøyaktige etiketter.

Ferdige standardmaler

Etikettdesigneren inkluderer et bibliotek med ferdiglagde etiketter som passer inn i industristandarder slik som GS1, AIAG, ODETTE, GM, VDA og liknende.


Enkel dynamisk datahåndtering

Rask og enkel tilkobling til database

Alle kan koble til en database med hjelp fra etikettdesignerens generator.

 • Koble til Excel, Access og tekstfiler enkelt
 • Koble til SQL servere, Oracle og MySQL
 • Importer dynamisk grafikk fra databaser (BLOB)
 • Tilpassede SQL dataforespørsler for avanserte spørsmål 
 • Tilkobling til flere databaser og tabeller på samme etikett
 • OLE DB og ODBC gir tilkobling til nesten hvilken som helst annen database

Konfigurer dynamisk data enkelt

Etikettdesigneren lar deg konfigurere dynamisk data via menyer fremfor å kode.

 • Konfigurerbare variabler, regler for inndata og feilsjekk
 • GS1-128 generator for fraktetiketter
 • Funksjoner for enkel håndtering og sammenkobling av dynamiske data
 • Avansert VB eller Python programmering for tilpasset eller spesielle behov
All search results