Anerkjent mobil administrasjon

Dine mobile enheter og apper er avgjørende for suksessen til din bedrift. Du trenger full sikkerhet og administrasjon for å optimalisere ytelsen, samtidig som de holdes trygge og sikre. SOTI MobiControl gjør alt det - hvilken som helst enhet, hvilken som helst formfaktor, hvilket som helst operativsystem. Det forenkler sikkerhet og styring av mobile enheter og IoT endepunkter for din forretningskritiske mobilitet.

Hva kan SOTI MobiControl gjøre for deg?

Anordne enheter raskt og enkelt

Håndter apper og innhold på sikkert vis

Eliminer mobil-enhetens nedetid

Funksjoner

Full administrasjon i hele enhetens levetid

Mobil sikkerhet er kun så sterk som dens svakeste ledd. SOTI MobiControl gjør det enkelt å sikre og administrere dine enheter og endepunkter gjennom hele deres levetid.

Ekspressregistrering- og levering

Du må få brukerens mobile enheter opp å kjøre så fort som mulig. SOTI MobiControl tilbyr mange metoder for rask registrering og provisjonering inkludert SOTI Stage, Apple DEP, Android Zero-touch Enrollment, Samsung KME, Windows Autopilot and Zebra StageNow.

Universiell støtte for operativsystemer

Fra gårsdagens enheter til fremtidens IoT-endepunkt, jobber SOTI MobiControl med alle enheter, formfaktorer og operativsystemer inkludert Google Android, Apple iOS og macOS, Microsoft WIndows og Linux.

Avansert IoT administrasjon

De millioner av enheter og endepunkter som danner Internet of Things krever en ny tilnærmelse til sikkerhet og administrasjon. SOTI MobiControl er industriens første administrasjonsløsning for Linux baserte mobilenheter og intelligente IoT-endepunkt.

Sikker håndtering av innhold

Din arbeidskraft trenger tilgang til viktige bedriftsdokumenter, data og filer når som helst, fra hvor som helst. SOTI Hub og SOTI Surf leverer en sikker løsning for administrering av innhold som optimaliserer produktiviteten samtidig som det overholder regelverk.

Fleksibel administrasjon av applikasjoner

Mobilapplikasjoner er ofte tungtvekterne innen forretningsmobilitet. SOTI MobiControl gjør det enkelt å distribuere og administrere bedriftsløsninger og LOB-applikasjoner for dine enheters multiOS miljø. Pakker og profiler sørger for at de riktige versjonene av de riktige appene er installert for de riktige arbeidstakere.

All search results